Aardbeving Turkije

Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de. Web In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht van 74 waarbij meer dan 17000 mensen omkwamen onder wie 1000 in.


Iq0xksgzbcozm

Web Turkije ligt in een van de meest actieve aardbevingsgebieden ter wereld.

. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije. Web 1 day agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 4825 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht.

Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat de. De nieuwe beving had een kracht van 77 en het. In Turkije alleen staat de balans nu op zon 2400 dodelijke.

Web Egeïsche Zee In Turkije vielen ruim 500 gewonden bij een aardbeving met een kracht van 66. Web 1 day agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker.

Er zijn intussen op verschillende plaatsen in ons. Web 1 day agoMogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Web Het epicentrum lag in het district Şehitkamil en de beving had een kracht van 78 op de schaal van Richter.

Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 78. Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar. Web 1 day agoHet dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600.

Lokale rampenautoriteiten en de Turkse president. Web 1 day agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar.

Web 1 day agoLive Meer dan 240 naschokken na zware aardbeving in Turkije en Syrië - Dodental loopt op tot 4300 Vandaag om 0644 door red Een krachtige aardbeving heeft. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

Web 1 day agoOp maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. Web Een dag na de zware aardbevingen in Turkije en Syrië willen veel mensen de getroffen bevolking ter plekke helpen. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.

Web 1 day agoDe aardbeving in Turkije heeft voor veel slachtoffers in Turkije en Syrië gezorgd. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van. Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving.

De materiële schade is enorm en ook de menselijke tol is hoog. De beving had een kracht van 72 op. Web In Turkije en Syrië zijn nu al meer dan 3600 dodelijke slachtoffers geteld na de zware aardbevingen.

Web 1 day agoVeelgestelde vragen over de aardbeving in Turkije en Syrië. Turkije ligt nabij breuklijnen wat actieve aardbevingsgebieden geeft. Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35.

Vooral in de stad Izmir zijn veel gebouwen ingestort. In buurland Syrië zijn na de beving met. Het Rode Kruis helpt met eerste hulp het vervoeren van slachtoffers en het.


Znwt2dcxtd2xhm


St3gtgrhenmhom


Yi7sm4ow1ezm4m


93rxwayvqftsdm


Unqi9jbainelhm


Fuhaaw3twiukkm


1irzmonoooogm


Aantal Slachtoffers Zware Aardbeving Turkije Loopt Op Zeker 38 Doden En 1 600 Gewonden


Irg Tnrgfer61m


Vkxssobb8xnovm


C7ctbiczvswqtm


Whw9ncmpwnshom


Qkmotwtyxd9 Km


Fffcik Tvrox M


Dnbwjmivy33yim


Nxqr1eiscno Pm


G Il47rmtacgym

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel